Neonlarda Elektrik Güvenliği

26-02-2021 15:29
Neonlarda Elektrik Güvenliği
Elektrik güvenliği muhtemelen tüm kılavuzun en önemli kısmıdır. Elektrikli bir ürünün ne kadar güvenli olduğuna bakılmaksızın, elektrikli ekipman kullanırken alınacak güvenlik önlemleri yaralanma veya hasar riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Elektrik, potansiyel olarak hasara veya yangına neden olabilir. Bu nedenle, herhangi bir elektrikli eşyayı evinizde veya is yerinizde kullanmaya çalışırken en önemli endişeniz elektrik olmalı ve riski en aza indirmek için doğru önlemler alınmalıdır.

Neon tabelalar genellikle güvenli bir elektrik elemanı olarak kabul edilir, ancak kötü yapılan neonlar teller açıkta kalmışsa veya yanlış bağlanmışsa elektriksel risk oluşturabilir. Bunun dışında, neon ile ilgili tek gerçek elektriksel tehlike, 240v güç kaynağı kullanımından kaynaklanıyor.

100 watt’lık aydınlatmadan daha az güce sahip olduğundan neon tabelalar tipik bir ev ampulünden daha tehlikeli değildir. 

Neon ürün iç mekanda kullanım için, etiket içermelidir; üzerinde yapılan tarih, yapıldığı yer, kimin tarafından yapıldığı, yönetmelik uyumlulukları, güvenlik bilgileri ve güvenli üretiminin kanıtı ile ilgili diğer tüm bilgiler olmalıdır.

Neonlarda Güvenlik
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.